вторник, 20 декабря 2016 г.

Вирощування коноплі – що має знати Український гроувер.

Доброго дня,вельме шановні шанувальники марихуани,- сьогодні хочу поговорити про «вирощування коноплі» взагалі та в домашніх умовах зокрема.

У минулій статті ми з вами вже поговорили про насіння коноплі взагалі.  

Перед тим як ви наважитесь стати гроувером – людиною яка запроваджує вирощування марихуани Ви маєте знати, що стаття УКК 310 чітко говорить про наступне: 

… посів або вирощування конопель у кількості від 10 до 50 рослин карається штрафом або обмеженням волі на строк до трьох років.

Нагадую також, про те що існує окрема УКК стаття за продаж марихуани, про що в конкретній статті і надалі взагалі мова йти не буде. 

Виходячи з цього положення, усі наступні кроки у вирощуванні коноплі, мають не суперечити чинному законодавству України. 

Гроувер має пам'ятати золоте правило: все що він вирощує не порушуючи чинне законодавство, має вживатися ним особисто. 

Іншими словами вирощування коноплі можна порівняти з самогоноварінням або з виноробством: для себе трохи можна, але за продаж існує покарання. Мабуть якось так. 

Таким чином, користуючись «золотим правилом», гроувер ніколи не нашкодить собі та оточуючим людям. 

Вирощування коноплі може бути двох типів: в откритому грунті (на вулиці), та в закритому грунті (у приміщенні). Вирощування конопель в откритому грунті ще називають autdoor, а вирощування у закритому грунті – indoor. 

Для обох типів загальна технологія вирощування конопель не дуже відрізняється. Але, наприклад, суттєво відрізняються затрати ресурсів на електрику, добрива, та грунти. Також вирощування коноплі у закритому ґрунті тягне за собою додаткові розходи на спеціальні прилади: гроубокс, автоматика, вентиляція, фільтри та інше. 

Безумовним плюсом вирощування конопель у закритому грунті є те, що можна мати врожай практично 12 місяців на рік практично без шкідників та впливу стихії прямо у себе вдома.

Обидва типи вирощування конопель характеризують загальні умови,додержуватись яких потрібно в будь якому разі, якщо Ви маєте на меті результативний гроувінг. 

Умови вирощування це перший фундаментальний аспект вирощування коноплі в особистих потребах. 

Наступним (другим) аспектом є приладдя для вирощування коноплі. Це все від гроубоксу до субстрату для гроувінгу та горщиків для индора. 

Маючи гарне приладдя, та дбаючи про його застосування гровер завжди отримує бажаний результат, якщо до першого та другого аспекту він грамотно долучає третій – посівний матеріал – насіння коноплі. 

Насіння коноплі – є третій фундаментальний аспект якісного гроувінгу. Саме маючи гарний та якісний посівний матеріал практично кожний сумлінний гроувер буде щиро віддячений за свою працю. 

Оскільки якість насіння коноплі напряму впливаєина остаточний результат вирощування коноплі, то підбирати його треба з відповідальністю та з особливою увагою.

Сьогодні замовити та придбати насіння конопель для гроувінгу можна будь яких типів і практично в першому ліпшому інтернет магазині з продажу елітного насіння конопель. 

Багато з таких магазинів пропонують безліч посівного матеріалу за різноманітними цінами та характеристиками. Для того щоб не тратити зайвий час та не вивчати увесь ринок, ми рекомендуємо Вам ось цей каталог насіння коноплі де можна придбати насправді якісне насіння для особистого використання. 

Цей фірмовий інтернет магазин використовує перевірене насіння коноплі, яке цілком відповідає усім потребам самих завзятих гроверів в Україні. Купити це насіння коноплі в Києві, або в інших населених пунктах України можна кур’єром або Новою Поштою, або УкрПоштою. 

Хочу звернути увагу, що така «покупка» не несе в собі жодної «відповідальності» оскільки: насіння коноплі не є наркотичною речовиною та не належить до заборонених до продажу речовин. Тому купувати насіння конопель можна цілком легально та спокійно. 

Мабуть це все, що я хотів розповісти Вам про вирощування коноплі, та що ви маєте знати взагалі, щоб гроувінг приносив ля Вас тільки радість,гарний настрій, та задоволення.

До зустрічі у нових випусках.
Пишіть запитання будь ласка.

Комментариев нет:

Отправить комментарий