суббота, 17 декабря 2016 г.

Насіння коноплі – купити кращі сорта в Україні.



У цій статті я хочу розповісти про усі аспекти застосування та придбання насіння коноплі, щоб не лишилось питань на кшталт: 

«ось куплю насіння марихуани а мене арештують та оштрафують або,ще гірше,- "закриють"»… 


Насіння коноплі в Україні не є забороненим, тому що воно не належить до списку наркотичних та заборонених речовин. Тому купити насіння коноплі для власного використання може будь яка людина – це перше,що ви повинні знати. 

Про це свідчить перелік заборонених та наркотичних речовин з яким ви власне можете ознайомитися завдяки пошуку в Інтернеті. 


З іншого боку: заборонені вирощування та реалізація марихуани. 


Про це прямо говорить стаття 310 УКК та ось як вона виглядає у редакції на сьогоднішній день: 



для збільшення треба натиснути по малюнку

Оскільки насіння коноплі не належить до переліку наркотичних та заборонених речовин – вони не підпадають під усі інші статті УКК, які тим чі іншим чином стосуються заборонених та наркотичних речовин, та несуть в собі покарання в тій чи іншій мірі. 

Таким чином: на сьогоднішній день насіння коноплі в Україні повністю легальний товар, який можна цілком безкарно та з користю для себе купити або продати. 


Сьогодні як і протягом тисячорічь,- насіння коноплі використовуються для різноманітних цілей. Це і харчові дієтичні добавки, з насіння коноплі виробляють конопляне масло для косметичних та інших застосувань. 


Ще конопляне насіння використовують для риболовлі та годуванні домашніх тварин – птахів, ставкових риб та гризунів. 


В деяких странах, в яких вирощування та вживання марихуани в особистих потребах не заборонені, насіння коноплі застосовується у вирощуванні та вживанні коноплі в особистих потребах. 


Саме для цієї мети існують так звані: "елітні сорти марихуани" які отримуються з елітного насіння коноплі. 


Особливою рисою таких сортів насіння є те, що рослина яка може вирости з нього має особливі заспокійливі та знеболювальні характеристики. 


Саме такі сорти насіння коноплі максимально якісно долають болі при захворюванні суглобів, та застосовуються для лікування та профілактики інших різновидів розладів людського організму,при подоланні стресів та посттравматичних періодів. 


Люди які займаються вирощуванням коноплі в особистих цілях мають назву грувери (гровери), а сам процес вирощування марихуани для особистого застосування є грувінг (гроувінг) яке походить від growing – вирощування. 


Звичайно грувери вибирають для своїх цілей не аби-яке насіння коноплі, а елітне насіння канабісу, характеристики якого вказуються в описі кожного конкретного сорту. 


Купити насіння коноплі для особистого використання сьогодні можна будь де. 


В Україні насіння коноплі продається у рибальських магазинах, магазинах господарчих товарів та зоо-магазинах де можна побачити біля клітки з папугою насіння конплі.Ціна на таке насіння доступна кожному. 


Купити елітне насіння коноплі в Україні можна в різноманітних інтернет магазинах. Хочу звернути вашу увагу, що купити коноплі в таких магазинах звичайно жне можна бо це стаття УКК. А ось купити саме насіння коноплі – можна. Звертаю Вашу особисту увагу що: така покупка буде цілком легальна та законна.



Найшвидше насіння коноплі в Україні можна купити
замовивши доставку в Нова Пошта
Якщо,наприклад, я куплю насіння коноплі в Україні в такому магазині – то вже !через день! їх можна буде забрати у відділенні Нової Пошти. Завдяки сервісу доставки купити насіння коноплі в Україні можна набагато скоріше за інші страни. І це - факт!


Зручна та безпечна упаковка гарантує, що насіння коноплі
не постраждають в процессі доставки до свого нового власника

Ось,наприклад, як виглядає посилка насіння коноплі яку можна замовити новою поштою за 5 хвилин не відходячи від власного гаджету:



Такі насіння коноплі є сувенірною продукцією і Ви можете поступити з ними як завгодно - на власний розсуд, не порушуючи чинного законодавства України (уважно дивись ст 310 УКК)


Ми сподіваємось, що ця стаття про насіння коноплі була корисна для Вас, та рекомендуємо Вам ось цей інтернет магазин з продажу елітного насіння коноплі, де Ви особисто можете вибрати кращі сувеніри з кращих сортів насіння коноплі.Ціна в магазині приємна як самі насіння і сервіс. 


Хай щастить! та до нових зустрічів.


Якщо в Вас з'явились питання або побажання будь ласка пишіть у коментаріях ми обов'язково відповімо на усі запитаня що до насіння коноплі у будь яких його аспектах.

Комментариев нет:

Отправить комментарий